Hírek

NEW Yamaha X-MAX 400 videó

  Már rendelhető az új YAMAHA X-MAX 400 

 Bevezető ár: 1.748.000 Ft

 

 

 

X-MAX 400

A Yamaha innovatív „MAX” modelljei Európa-szerte gazdagabbá tették az ingázók és a szabadidős utazók életét. Most megalkottuk a dinamikus, új X-MAX 400 robogót. Ez a felsőkategóriás maxi robogó arra készült, hogy új teljesítményszinteket, minőséget és dizájnt hozzon az utcákra.

Nagy teljesítményű, 400 ccm-es motorja kíváló gyorsulást és nagy végsebességet garantál. Kompakt vázának és kis súlyának köszönhetően az X-MAX 400 robogóval biztosított a mozgékonyság és a könnyű városi használhatóság.

Még két, a teljes arcot védő bukósisak is elfér a luxus dupla ülés alatt. Áramvonalas karosszériájával, LED-es fényszóróival és hátsó lámpáival az X-MAX 400 méltán nevezhető az új, nagy teljesítményű mindenesnek.

 

Dinamikus, új stílus

Az X-MAX 400 arra készült, hogy bármilyen szögből lenyűgöző legyen. A sportos és kifinomult új karosszéria az X-MAX és a TMAX modellek kialakítása alapján készült. Nagyobb sebességeken a modern elülső rész és a szélvédő védik a vezetőt és utasát a széltől - a nagyméretű lábtartó és a lépcsős kétszemélyes ülés pedig nagyfokú kényelmet nyújt.

 

250-es osztályú mozgékonyság, 400 ccm-es teljesítmény

Nézze meg közelebbről az új X-MAX 400 robogót, és meg fogja látni, hogy ezt a prémium kategóriájú robogót olyan vezetőknek tervezték, akik magasra teszik a mércét. Kis súlya és kompakt méretei teszik ezt a dinamikus modellt nagyon agilissá a forgalmas városi utcákon való utazáshoz. A kiváló minőségű kompakt karosszéria pedig szilárd stabilitást biztosít nyílt országúton nagy sebességnél is.

 

Tökéletes egyensúly

Napjaink motorosainak olyan robogóra van szüksége, melyet a hét minden napján használhatnak, a legkülönbözőbb helyzetekben is. Az X-MAX 400 arra készült, hogy megfeleljen ennek a kihívásnak. A nagy teljesítményű motor, a pehelykönnyű váz és a nagyfokú kényelem kombinációja - nem is beszélve a két, teljes arcot védő bukósisak tárolására alkalmas tárolóhelyről - garantálja a teljesítmény, gazdaságosság, stílus és funkció tökéletes egyensúlyát.

 

Nagy teljesítményű és gazdaságos 400 ccm-es motor

A dinamikus, új ezermester hajtóereje egy egyhengeres, folyadékhűtéses,négyütemű, négyszelepes DOHC motor, mely 54 %-kal nagyobb teljesítményt produkál, mint az X-MAX 250. Ez a motor gondoskodik a fürge gyorsulásról állórajtnál, az erőteljesebb előzésről, valamint nagy végsebességről az országúton nagy távolságokat felölelő ingázáshoz.

 

Kategóriája legkompaktabb robogója

Ne cipeljen többletsúlyt sem a városi forgalomban, sem az országúton. Ezért terveztük meg az új X-MAX 400 robogót, melynek váza a legkönnyebb és legkompaktabb kategóriájában. Ennek köszönhetően nem csupán az egyik legfürgébb és leggazdaságosabb maxi robogó, hanem rendkívüli szórakozást is nyújt.

 

Prémium kivitel és kiváló minőség

Ez a dinamikus, új maxi robogó nemcsak kategóriavezető teljesítményt nyújt, hanem az egyik legfényűzőbb prémium minőségű robogóként áll rendelkezésre. A lépcsős kétszemélyes ülés kényelmes, felegyenesedett vezetési helyzetet tesz lehetővé. A személyautó-stílusú műszerek, valamint a LED-es első és hátsó lámpák pedig azt hangsúlyozzák, hogy az X-MAX 400 robogó esetében a minőség áll a középpontban.

 

Minőségi kiegészítők teljes választéka

A Yamaha sport és túra kiegészítők teljes választékával áll rendelkezésére, melynek köszönhetően az X-MAX 400 vezetője saját ízlése és igényei szerint alakíthatja X-MAX 400 robogóját. A legfrissebb választékkal kapcsolatos további részletekért forduljon Yamaha márkakereskedőjéhez. A választék részét képezik az Akrapovič rácsúsztatható kipufogódobok, szélvédők, hátsó dobozok, ülések, lábvédők és egyebek.

További híreink