Jogi nyilatkozat

Kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztassuk látogatóinkat a weboldalunk által rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk a felhasználóinkról keletkezett adatok és információk elvi és gyakorlati védelmét mutatja be.

Automatikusan rögzített adatok

A böngészés során szervereink automatikusan regisztrálják az Ön IP-címét, operációs rendszerének és böngészőjének típusát, illetve néhány más információt. Ezen adatokat kizárólag összesített statisztikáinkban használjuk fel, weboldalunk optimalizálása céljából.

Az Ön által megadott személyes adatok

Bizonyos szolgáltatásokhoz szükségünk van az Ön személyes adataira is. Ezeket nem köteles megadni de az adott szolgáltatások csak ezen információk megadásával érhetők el. Ezeket a személyes adatokat adatbázisban tároljuk és rendkívül nagy körültekintéssel, szigorúan bizalmasan, illetéktelenektől elzárva kezeljük. Néhány adatot statisztikai összegzés formájában nyilvánosságra hozhatunk annak érdekében, hogy tájékoztassuk látogatóinkat szolgáltatásaink működéséről.

Oldalunkon találhat olyan linkeket melyek más szolgáltatók által üzemeltetett weboldalakra mutatnak. Ezen külső oldalak információ és adatvédelme tőlünk független, felelősséget érte nem vállalunk.

Az Ön által megadott személyes adatokat, harmadik személy részére kizárólag az ön személyes engedélyével adjuk ki.

Az adatok kezelését minden esetben az erre vonatkozó és hatályban lévő magyar jogszabályoknak eleget téve végezzük.