Yamaha MT07 Tracer Extrákkal! YAMAHA motorok

  • Yamaha MT07 Tracer Extrákkal! - Kép 1.

Ár: 2.798.000 Ft

Cikkszám: Készletről elérhető

Ezen modell megrendelésével kapcsolatban hívja értékesítő munkatársainkat a 85/539-008-as telefonszámon.

Leírás

Yamaha Tracer 700 ABS, ajándék extrákkal a BAJNOK MOTORTÓL! Hátsó doboz szett, bukókeret, ködfényszórók (306.500 Ft értékben) ALAPÁRON! AZ AJÁNLAT KORLÁTOZOTT SZÁMÚ JÁRMŰRE ÉRVÉNYES a készlet erejéig! További információ elérhetőségeinken!*

*Az akciós konstrukcióba motorbeszámítás nem lehetséges.

24 éves BAJNOK MOTOR a Délnyugati régió (Somogy-Zala-Veszprém-Vas) kizárólagos YAMAHA motorkerékpár és Quad kereskedője !!

A 2017-es új MT modellek üzeltünkben már megtekinthetőek!! A vásárlási szándékkal érkező ügyfeleinknek, előzetes egyeztetést követően lehetőséget biztosítünk az adott modell kipróbálására!

A Tracer 700 egy könnyen elérhető és megfizethető, mégis minőségi alkatrészekből megálmodott sport-túramotor, amellyel minden nap egy izgalmas, új utazás kezdete. Mindegy, hogy csak egy gyors körre ugrasz ki munka után – vagy hosszabb távú utazásra készülsz. Ez a sokoldalú és izgalmas motorkerékpár segítségedre lesz, hogy rengeteg felejthetetlen élménnyel gazdagodj.

Az új Tracer 700 segítségével minden nap új lappal indulhatsz. Segítségével úgy alakíthatod a történetedet, ahogyan csak szeretnéd – akár egyedül, akár barátokkal indulsz útnak.

Két személynek is kényelmes dinamikus választás.

Kiváló szélvédelem, rengeteg opcionális túra extra választható hozzá!!

 

 

Specifikációk

Hengerűrtartalom: 689ccm
Hengerek száma: 2 hengeres
Teljesítménye: 75Ps/9000rpm
Nyomatéka: 68Nm/6500rpm
Súlya: 196kg
Ülésmagasság: 835mm